Sodoben dizajn in osvežujoče visokokakovostni izdelki

Če imate radi lep dizajn v kopalnici in kuhinji ter se zavedate pomena odlične kakovosti, potem je izbira armatur ROSAN prava za vas. Pri armaturah Rosan boste našli obilico vrhunskih izdelkov za prhe, kopalnice in kuhinje. Izdelki so zasnovani tako, da imajo visoke estetske vrednosti, so enostavni za uporabo in zelo zanesljivi več let, pri čemer se upošteva porabo vode kot kategorijo ohranjanja naravnih virov.

ZAKAJ IZBRATI ARMATURE ROSAN?

1. VARNOST ŽE TRADICIONALNE BLAGOVNE ZNAMKE

2. CELOVITA KAKOVOST IZDELKOV IN STORITEV

3. PALETA IZDELKOV PRILAGOJENA POTREBAM KUPCEV

4. NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO

5. 5 LET GARANCIJE

6. UPORABLJENI VISOKOKAKOVOSTNI MATERIALI IN DELI TER PRVOVRSTNA IZDELAVA

7. IZDELKI, KI RACIONALIZIRAJO PORABO VODE IN ENERGIJE

8. IZDELKI SO VEDNO INOVATIVNI V OBLIKI IN FUNKCIJI

9. SKLADNOST S STROGIMI STANDARDI

10. DOBAVLJIVOST REZERVNIH DELOV 10 LET PO KONCU PROIZVODNJE DOLOČENIH IZDELKOV

   SKRB ZA VODO

   ROSAN pri razvoju, oblikovanju in izdelavi novih izdelkov upošteva enega največjih problemov prihodnosti človeštva - pomanjkanje pitne vode kot neobnovljivega vira in skuša prispevati k reševanju tega problema.

   Kupce želi motivirati k optimizaciji energetske učinkovitosti v vsakdanjem življenju: kopanje ali prhanje, umivanje rok, pomivanje posode v kuhinji... Z izdelki ROSAN lahko vsak izmed nas prispeva k ohranjanju okolja in podnebja.

   VARČEVANJE Z VODO IN ENERGIJO

   Z varčevanjem z vodo prihranimo tudi energijo, saj porabimo manj vode, s čimer zmanjšamo količino segrete vode, s tem pa zmanjšamo porabo energije za ogrevanje le te.

   Za redno čiščenje kromiranih, črnih in zlatih površin priporočamo mlačno vodo in mehko (neabrazivno) krpo. Čiščenje z blago raztopino kuhinjskega kisa (do 10%) in vode v razmerju 1:10, nato spiranje s čisto vodo in brisanje s suho, mehko krpo. Tega čiščenja ne smete izvajati, ko je armatura vroča, počakati je treba, da se površina ohladi.

   Za čiščenje površin lahko uporabite izdelke, namenjene izključno čiščenju kromiranih površin. Obenem je treba paziti na način porabe teh sredstev, na čas delovanja omenjenih sredstev. Neupoštevanje navodil za uporabo lahko hitro trajno poškoduje izdelke. Zato jih je priporočljivo uporabljati zelo previdno!

   Čiščenje izvajajte samo na hladnih površinah! Nanašanje kemikalij na tople (vroče) površine lahko povzroči dodatne neželene učinke, kot so hlapi ali poškodbe površine.

   Sredstva, ki se uporabljajo za čiščenje kopalnice (na slikah sanitarne keramike, ploščic itd.), se pogosto ne smejo uporabljati na kromiranih površinah. Pri tem lahko trajno poškodujejo kromirane površine.

   Za čiščenje ne uporabljajte krp, s katerimi ste prej uporabljali agresivna sredstva. Takšna sredstva ostanejo v krpah in zlahka povzročijo trajne poškodbe površin. Poškodbe, ki jih povzročijo agresivna sredstva, so običajno trajne in poslabšajo estetski videz izdelka.

   NAMESTITEV in MONTAŽA

   Montažo vsakega izdelka mora izvesti strokovna oseba ob upoštevanju priloženih navodil in osnovnih pravil za namestitev. Hkrati z uporabo materialov in elementov, ki ustrezajo standardom, ki veljajo za to skupino izdelkov.

   Po montaži obvezno preverite vse priključke na inštalacijah, kot tudi delovanje samega izdelka!

   Pri stenskih (vgradnih) instalacijskih elementih je pred vgradnjo, torej pred polaganjem ploščic ali drugih zaključnih elementov, obvezno opraviti funkcionalni preizkus pod pritiskom.

   Vsaka armatura je pakirana z navodili za namestitev in vzdrževanje.

   Postopek namestitve armature za umivalnik in bide


   Postopek namestitve armature za kad in tuš


   Postopek namestitve armature za kad/tuš z vključenim stropnim tušem   Postopek namestitve podometne armature - podometno telo je vključeno v setu


   Funtrade d.o.o.

   Usnjarska cesta 16c

   1275 Šmartno pri Litiji

   PE: Funtrade.net - Ljubljana

   Letališka cesta 32

   1000 Ljubljana

   059 340 400 / info@funtrade.net

   .